Vloeren
Al de vloeren die wij aanbrengen kunnen worden aangebracht op nagenoeg elke soort ondergrond die er bestaat, denk hierbij aan: beton, metaal, hout of glasvezel. Door een goede voorbereiding is dit mogelijk.


Epoxy Vloeren
Onder epoxy wordt vaak coating verstaan. Een coating is de eind laag die op de vloer wordt aangebracht. Naast de esthetische waarde die het met zich mee brengt is de coating industrieel sterk. Met hoge mechanische, chemische en thermische belastingwaarden is de vloer enorm slijtvast en geeft het een extra beschermlaag. De coatings zijn bestand tegen: water, olie en andere (schadelijke vloeistoffen), grote druk, hoge en lage temperaturen, hoge gewichten.

Mortel
Mortel wordt toegepast wanneer er grote gaten zijn ontstaan in de vloer, die de coating niet kan opvullen. Ook de mortel die gebruikt wordt is industrieel sterk. De gaten worden tot zo ver gevuld dat de vloer overloopt in elkaar. Waarbij wanneer de coating is toegebracht er niets meer te zien is van het oude gat.

Gietvloeren
Gietvloeren worden gebruikt om grote vloeroppervlakten te egaliseren. Deze vloeibare toepassing is dikker dan een coating en kan op verschillende sterktes worden aangebracht. Ook wordt het eindresultaat esthetisch gezien hoog

 

Toepasbaarheid
De verscheidene vloeren die door ons aangebracht kunnen worden, kunnen met de goede voorbereiding en omstandigheden overal toegepast worden, industrieel of particulier. Omdat de vloer ‘’dicht gemaakt’’ wordt, kunnen er geen (schadelijke) vloeistoffen de bodem penetreren, ook blijft er geen vuil in minuscule gaatjes zitten. Alle vloeren worden dus lucht en waterdicht afgeleverd. Hierdoor ontstaan er veel mogelijkheden. Hier onder vindt u een aantal soorten ruimtes waar wij bekend mee zijn.

 

VCA gecertificeerd / Sitemap / Algemene Voorwaarden  / Stonhard Kleuren / Siergrind Kleuren   Links               

KvK - nummer:  60363274

Home   /   Over Ons   /   Klanten   /   Contact   / Galerie   /  Laminaat   /  Links

Specialisten in epoxy vloercoatings en vloer egaliseren

Norris Vloeren - Specialisten in epoxy vloeren
bottom bar

Adresgegevens

Turfsteeg 2
1621JM Hoorn

Contactgegevens

Mobile :    061 254 2763
               064 626 6961

 

E-mail

Reactieformulier
info@norrisvloeren.com
s.norris.services@gmail.com
 

 © 2014 Alle Rechten Voorbehouden

Bezoek ons ook op Facebook