Klanten

Een kleine selectie van klanten waar wij een vloer hebben geÔnstalleerd of reparaties hebben gedaan.

Wolfsburg Autobanden

 

Sport Natural - Amsterdam Noord

 

SHJ Accountancy - Zaandam

 

Mondiall Logistics - Zaandam

 

Eten bij de Buurman - Zaandam

 

GEFCO in Zaandam

 

Rkdeo Sports Centrum

 

Waternet - Amsterdam

 

PontMeyer

 

Epic

 

LocationSearch.NL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij sportcentrum Sport-Natural bent u aan het juiste adres voor fitness in amsterdam noord. Kwaliteit is voor ons het belangrijkste wat er is en proberen dat altijd door middel van een klanttevredenheid onderzoek te peilen of we dit genoeg bieden.

SHJ is ontstaan uit een samenwerking tussen Eef Joosten en Mike Harman. Sinds 2006 is SHJ gevestigd in Zaandam. Zowel Eef als Mike zijn ruim 35 jaar actief in het vak en combineren hun deskundigheid met jarenlange ervaring in accountancy, administraties, fiscale zaken en advisering

Mondial Logistics is een specialist op het gebied van warehousing, fulfilment en distributie voor het MKB (bedrijven met 1 tot 250 medewerkers). Wij beschikken over een moderne opslagfaciliteit van 14.000m2 en hebben een sterk nationaal en internationaal distributienetwerk inclusief Track & Trace voor zowel de business to business (B2B) als business to consumer (B2C) zendingen en richten ons op bedrijven die hun warehouse- en/of distributieactiviteiten willen uitbesteden.

Eten bij de Buurman
Ons prachtige pand op de Dam in Zaandam, waar ooit de schepen voor de deur aanmeerden, ademt nog altijd de sfeer uit van 100 jaar geleden. Onlangs is de buitenkant geheel gerenoveerd waarbij alle authentieke elementen behouden zijn gebleven. Zeer karakteristiek zijn de gebogen ramenen het in facet geslepen glas. Vanuit onze ronde erkers heeft u zicht op de Dam. We zijn er niet zeker van met welk doel het pand is gebouwd of wat er vůůr de jaren '60 in heeft gezeten.

GEFCO in the world: 4 Mds € Turnover in 2014.  312 locations in 70 countries across the world
3 core businesses - Automotive, Road Transportantions and Overseas flows (Air and Sea). Part of the Top 10 Logistics firms in Europe, GEFCO is also THE specialist and Europe's N.1 for Automotive transportation (finished vehicles)

Wolfsburg autobanden is gevestigd in Leiden en is een jong en ambitieus bedrijf. In ons assortiment voeren wij een groot aantal merken en maten autobanden. Zowel voor nieuwe autobanden als voor gebruikte autobanden kunt u bij ons terecht.

SV RKDEO. Opgericht in 1934. Met 1.550 leden een van de grootste sportverenigingen van Haaglanden. Afdelingen veldvoetbal, zaalvoetbal, darts, biljarten en vissen. Ca. 1.250 spelende voetbal leden, waarvan 900 jeugd (6-18 jaar) Spelend op het Sportpark Centrum Nootdorp: 5 velden, waarvan 2 kunstgras, overdekte tribune langs hoofdveld, eigen sporthal. Veldvoetbal: 13 seniorenteams op zondag, 70 jeugdteams op zaterdag. Zaalvoetbal: 9 teams.

Waternet is het enige waterbedrijf in Nederland dat zorgt voor de hele waterkringloop. Lees wat we voor u doen en waar we water leveren. Waternet is het enige waterbedrijf in Nederland dat zorgt voor de hele waterkringloop. We zorgen voor veilig, schoon en voldoende water.

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Heemstede is al jaren de bouwmarkt voor de omgeving van Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Heemstede, Hillegom, Nieuw-Vennep, Lisse, Cruquius en Hoofddorp. In de vestiging vindt u een grote hoeveelheid bouwmaterialen. Denk hierbij aan verschillende soorten hout, plaatmateriaal, bouwmateriaal, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en ijzerwaren.

Wij zijn EPIC en we ontwikkelen creatieve strategieŽn, campagnes & middelen voor organisaties die meer rendement willen halen uit hun marketing en communicatie.

LocationSearch is het locatiebureau van de ervaren locatiescout Jascha Joseph en is gespecialiseerd in het vinden van locaties voor film en fotografie. Jascha Joseph bemiddelt al 15 jaar bij het filmen en fotograferen op locatie en heeft meegewerkt aan diverse speelfilms, een groot aantal bekende tv-series en talloze commercials.
In de loop der jaren heeft LocationSearch een omvangrijk en gevarieerd locatiebestand opgebouwd, bestaande uit meer dan 200.000 locatiefoto’s. Jascha Joseph en zijn team staan altijd paraat om op zoek te gaan naar de perfecte locatie.

 

VCA gecertificeerd / Sitemap / Algemene Voorwaarden  / Stonhard Kleuren / Siergrind Kleuren   Links               

KvK - nummer:  60363274

Home   /   Over Ons   /   Klanten   /   Contact   / Galerie   /  Laminaat   /  Links

Specialisten in epoxy vloercoatings en vloer egaliseren

Norris Vloeren - Specialisten in epoxy vloeren
bottom bar

Adresgegevens

Turfsteeg 2
1621JM Hoorn

Contactgegevens

Mobile :    061 254 2763
               064 626 6961

 

E-mail

Reactieformulier
info@norrisvloeren.com
s.norris.services@gmail.com
 

 © 2014 Alle Rechten Voorbehouden

Bezoek ons ook op Facebook